Quiche cu roşii şi caşcaval

  
   Azi a venit fratele meu pe la noi, aşa că am hotărât să fac ceva deosebit de mâncare. A ieşit un prânz foarte gustos, special şi arătos! Reţeta este de la Edó.

Ingrediente pentru aluat:
12 linguri de făină
10 g margarina
1 ou
1 linguriţă sare
12 linguri lapte

Ingrediente pentru umplutură
3 fire ceapă verde
2 căţei usturoi
2 roşii
200 g caşcaval
3 ouă
1 cutie de smântână mică
200 ml lapte
pătrunjel verde
piper

Preparare:
   Ingredientele pentru aluat se pun într-un vas şi se frământă. Aluatul astfel obţinut se înfoliază şi se pune la frigider pentru o jumătate de oră. Între timp preparăm umplutura.
Tăiem ceapa şi usturoiul rondele şi le punem la călit.


Roşiile le tăiem felii rotunde. 

Radem caşcavalul. 

Într-un vas batem ouăle, adăugăm smântâna, laptele, piperul şi pătrunjelul. 

Scoatem aluatul din frigider, îl întindem într-o formă rotundă şi o aşezăm în tava pentr tarte. Înţepăm aluatul cu furculiţa şi punem 10 minute la cuptor.

    După cele 10 minute aşezăm ceapa verde peste aluat, după care caşcavalul, 3/4 din ouă, aşezăm roşiile, după care turnăm şi restul de ou. Se ţine în cuptor, la 200 de grade pentru 30 de minute. Poftă bună!