Tocăniţă de pui

DSCN2364    Aceast? toc?ni?? nu are poz? în farfurie pentru c? a nu am apucat s? îi facem. Eram prea înfometa?i :)

Ingrediente:

1 piept de pui

1 ceap? ro?ie

1 morcov mai mic

1 r?d?cin? de p?trunjel

1 lingur? bulion

condimente: busuioc, oregano, p?trunjel verde

Preparare:

   T?iem carnea cuburi ?i punem la c?lit împreun? cu ceapa ro?ie ?i morcovul care l-am t?iat rondele. Peste ele turn?m pu?in? ap? ?i ad?ug?m r?d?cina de p?trunjel care l-am t?iat tot rondele.

DSCN2363

   Când carnea e gata, ad?ug?m bulionul, ?i pe rând condimentele dup? gust. Se mai las? 5 minute la foc mic.  Se poate servi cu m?m?lig?, pireu de cartofi etc.

   Se mai pot ad?uga ?i alte legume, gen ro?ie, sau chiar ?i ciuperci... dup? imagina?ia fiec?ruia.

Poft? bun?!