Acum două zile nu ştiam ce să fac de mâncare, să fie uşor de preparat, uşor de digerat şi să fie şi gustos. Până la urmă am hotărât că fac o ciorbiţă cu carne de pui. Cam asta a ieşit din ce aveam prin casă :)

Ingrediente:
100 g piept de pui
2 cartofi
1 morcov
3 linguri de mazăre
1 ceapă
bulion
1 cub de borş magic, 1 cub de vită (doar asta am avut acum)
busuioc, pătrunjel verde

Preparare:
   Se taie carnea cubuleţe şi se pune la fiert. Legumele se curăţă şi se taie mărunt. Într-o oală se toarnă puţin ulei şi se pune ceapa tăiată mărunt la călit, până când devine sticloasă. Se toarnă peste aproximativ 1,5 -2 l apă şi se adaugă restul legumelor. Când carnea a fiert pe jumate, se mută şi ea în oala pentru ciorbă şi se fierbe timp de o oră, după care se condimentează cu bulion, cuburi, busuioc şi pătrunjel verde. Se mai lasă pe foc mic pentru 10 minute. 

Poftă bună!