Ciorbă de pui

   Acum două zile nu ştiam ce să fac de mâncare, să fie uşor de preparat, uşor de digerat şi să fie şi gustos. Până la urmă am hotărât că fac o ciorbiţă cu carne de pui. Cam asta a ieşit din ce aveam prin casă :)

Ingrediente:
100 g piept de pui
2 cartofi
1 morcov
3 linguri de mazăre
1 ceapă
bulion
1 cub de borş magic, 1 cub de vită (doar asta am avut acum)
busuioc, pătrunjel verde

Preparare:
   Se taie carnea cubuleţe şi se pune la fiert. Legumele se curăţă şi se taie mărunt. Într-o oală se toarnă puţin ulei şi se pune ceapa tăiată mărunt la călit, până când devine sticloasă. Se toarnă peste aproximativ 1,5 -2 l apă şi se adaugă restul legumelor. Când carnea a fiert pe jumate, se mută şi ea în oala pentru ciorbă şi se fierbe timp de o oră, după care se condimentează cu bulion, cuburi, busuioc şi pătrunjel verde. Se mai lasă pe foc mic pentru 10 minute. 

Poftă bună!