Negrese


   Vineri a venit so?ul meu acas? ?i m-am gândit s? îl a?tept cu pr?jitura lui preferat?, a?a c? am f?cut negrese. Au iesit super.

Ingrediente:
6 ou?
jum?tate pachet margarin? Unirea
350 g zah?r
3 linguri cacao
100 ml lapte
250 g f?in?
1 praf de copt

Preparare:
Se separ? oul, g?lbenu?ul de albu?, se pun în vase separate. Se tope?te margarina ?i se las? un pic la r?cit.
Se bate g?lbenu?ul cu 250 g zah?r, se adaug? margarina, praful de copt, f?ina, cele trei linguri de cacao ?i la sf?r?it laptele. Trebuie s? ias? un aluat un pic mai moale. Aluatul ob?inut se toarn? într-o tav? uns? cu margarin?. Se pune în cuptorul încins circa 15 min.
Când e gata, se bate albu?ul ?i se adaug? restul de 100 g zah?r. Se scoate pr?jitura din cuptor ?i se întinde albu?ul b?tut peste. Se pune înapoi circa 5 minute, pân? începe s? prind? albu?ul o culoare aurie.